Shopping cart
₺ 0,00

2.el Lokanta Benmari Alanlar

2.el lokanta benmari alanlar

Benmari bildiğiniz üzere lokanta işletmeleri için olmazsa olmazlar arasındadır. 2.el lokanta benmari alanlar olarak kullanmadığınız ve boşa çıkmış tüm ekipmanlarınızı değerine nakit olarak satın almakta ve ihtiyacı bulunan kişilere sunmaktayız. Eskimiş yada farklı nedenlerle değerlendirmediğiniz tüm ikinci el lokanta malzemeleri için firmamızdan hizmet ve destek alabilirsiniz. Altı açık veya kapalı benmari, dolaplı veya dolapsız benmari, ışıklı, ışıksız, ahşap dönmeli yada çelik malzemeden üretilmiş tüm ikinci el benmari modellerinde alım yapmaktayız.

İkinci El Benmari Alan Yerler

İstanbul’da ikinci el benmari konusunda alım yapan yer bulmanız çok zor olmaz. Ancak doğru yer ile çalışmanız halinde satışlarda değerini bulur ve daha yüksek fiyata kullanmadığınız lokanta ekipmanlarınızı satabilirsiniz. 4’lü benmari, 6’lı benmari, 8 li benmari dahil tüm ürünlerde alım yapıyoruz. Ölçüsü her ne olursa olsun doğalgazlı, lpgli yada tüplü tüm çeşitler içinde firmamıza satış yapabilirsiniz. 2.el lokanta benmari alanlar olarak bizlere ulaşmanız halinde hemen sizlere en iyi fiyat teklifini veriyor ve kabul etmeniz durumunda adresinizden aynı gün satın alım yapıyoruz. İstanbul tüm ilçelerinde ikinci el lokanta malzemeleri alanlar olarak hizmetimiz bulunmaktadır.

2.El Lokanta Benmari Alım Satım

Lokantalarda pişirilmiş yemeklerin sıcak su buharı ile muhafaza edildiği ve sunumunun yapıldığı benmari ekipmanları sıfır olarak alım yapıldığında son derece yüksek rakamlara sahip endüstriyel lokanta malzemeleridir. Bu nedenle 2.el lokanta benmari alanlar olarak sizlerden aldığımız her ürünü tekrar sektöre sunuyor ve ülke ekonomisine katkı sağlıyoruz. Mutlaka malzemelerinizi satmadan önce bizlere ulaşınız.

Lokanta Malzemeleri

Yorum Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Önceki Lokanta Malzemesi
2.El Elektrikli Pleyt Izgara
Sonraki Lokanta Malzemesi
2.El Fırınlı Kuzine Ocak
WhatsApp'dan bize yazın